Kata, Phuket 2013

Dykking må vi ha med, siden det er en dykkeklubb på tur, men det blir bare 3-4 dager.
Dykkingen foregår ute på Similan(se flere bilder), dette er det beste stedet å dykke i Thailand!

Bløtkoraller
Fisk ser man mye av.
Bløtkoraller i forskjellige farger.

Turer

Jeg regner med at vi tar noe av den samme turen som i 2011. Reiser fra Kate opp til Khao Lak for å se på politibåten som er strandet etter sunamien i 2004. (112 km) Deretter opp til Rajjaprabha Dam (130 km). Her blir vi fraktet i "longtail" båter ut til overnattings stedet. Dagen kan vi ta en ny tur til grotten, eller vi reiser tilbake til minibussen og fortsetter turen.

Foran marinebåten i Koh Lak
?
Grotte i Khao Phang
Overnatting i Khao Phang nasjonalpark
På vei ut med longtail båt
Overnattingshytter

Kokke kurs

Jeg skal sjekke opp dette i sommerferien og kommer med nye opplysninger, men vi tar sikte på en 2-3 dagers kurs på kjøkkenet hos Jon Inge som driver Kata Grillgarden.

Bading

Bade kan man gjøre på hotellet eller man kan ta turen ned til stranden. Kata Beach er en av de peneste i Phuket. Passe stor, og du leier strandstoler og parasoll for ca. 20 kr dagen. Mat og drikke bestiller du mens du ligger på strandstolen! Massasje må du gå noen meter for og få.

En kald øl på strandstolen!
Solnedgang på Kata Beach.
Det er flere som er på stranda.

Spa og massasje

Her er det mye å velge i mellom. Masasje kan du få på stranda, hotellet eller egne masasjefirma. Det er stort sett to typer masasje. Thai og olje. Thai masasje går ut på å gjåre deg mykere(ut tåyning) i tillegg som du får en noe tåffere masasje. Olje massasje er en "snillere" masasje som utfåres med olje. Passer godt hvis man er litt solbrent.

Spa finner man også på de fleste hotellene. I tilegg finnes det også her mye å velge i mellom, fra de esklusive til de mere lokale.

På vei ut av sauna
Bodyscrub med kaffe!
Masasje på stranda.